Hoteluri
Cauta

Bine ati venit pe site-ul nostru FUNNY TRAVEL

BULGARIA

Localizata in Peninsula Balcanica, Bulgaria se invecineaza cu Romania(N), Marea Neagra(E), Turcia si Grecia in Sud si Serbia si Muntenegru in vest.

Mai mult de jumatate din suprafata Bulgariei este acoperita de dealuri si munti, dominati de Muntii Balcani, ce fac legatura dintre Dunare si Marea Egee, urmati de Muntii Rodope, ce delimiteaza granita cu Grecia in sud si se continua cu Muntii Rila, in care varful Musala atinge cea mai impresionanta inaltime, 2925 m.

Atractiile turistice sunt date de peisajul montan si litoralul Marii Negre, cunoscut pentru nisipurile fine, specifice acestei tari. Varna este statiunea vedeta a litoralului Bulgariei.

Stimati clienti,

Va multumim ca ne-ati ales sa pornim impreuna in aceasta colaborare! Pentru agentia noastra este deosebit de important ca Dumneavoastra sa cunoasteti la timp toate informatiile care va sunt necesare pentru petrecerea unei vacante/concediu de vis in locatia dorita la cele mai inalte standarde, care sa va satisfaca pretentiile.

* Cine suntem:

Denumire: Funny Travel

Locatie: Str. Baltita nr.12, Bl. B32, Sc.3, Et.1, Apt.34, Sect.4, Bucuresti

Adresa site: www.funnytravel.ro

* Istoric:

Agentia a fost infiintata in februarie 2010, la initiativa celor doi asociati, ca urmare a dorintei de a oferi servicii in domeniul  turistic.

* Ce intentii avem:

Prestarea serviciilor in domeniul turistic, bazata pe urmatoarele principii:

-          derularea unei activitati profesionale in materie de turism;

-          asigurarea calitatii serviciilor turistice prestate si a respectului fata de clienti, prin aplicarea principiului „Clientul nostru, stapanul nostru – sa facem totul pentru ca cei care apeleaza la serviciile noastre sa se simta bine si sa-si petreaca o vacanta/concediu de vis in lacatia aleasa”;

-          prestarea unei activitati care sa aduca clientilor nostri satisfactii;

-          respectarea legislatiei in vigoare.

* Motivaţie:

Aceste reguli au fost create si urmeaza a fi promovate constant in activitatea cotidiana a agentiei de turism si vizeaza intrarea pe piata turistica a firmei si atragerea unui numar in permanenta crestere de clienti, prin prestarea unor servicii care sa nu faca rabat de la calitate, prin intermediul carora sa oferim turistilor imaginea reala privind locatia in care urmeaza sa-si petreaca vacanta/concediul, conditiile de cazare si masa, posibilitatile de divertisment, preturile practicate etc. Ne angajam sa prezentam clientilor inclusiv unele aspecte mai putin placute, cum ar fi situatiile neprevazute care pot aparea in legatura cu cazarea, masa etc. in cazul in care aleg o varianta de cazera/masa mai ieftina etc.

Consideram ca adoptarea unui comportament corect fata de clienti si aducerea la cunostinta din timp a tuturor inconvenientelor care pot aparea pe durata unui sejur, iar ulterior, solicitarea unui feed-back (reactie) la modul in care a fost respectat contractul incheiat si la eventualele probleme ivite, care sa ne permita luarea unor masuri in consecinta (inclusiv acordarea de despagubiri, daca se impun) va conduce la atragerea unui numar crescut de clienti si la fidelizarea acestora.

Plecam de la principiul corectitudinii in relatiile cu clientii, avertizarii acestora asupra unor inconveniente si asigurarii unui feed-back corespunzator poate contribui la cresterea calitatii serviciilor oferite si la largirea bazei de atragere potentialilor nostrii clienti.

* Ce putem oferi:

● Obiectul principal de activitate al agentiei este oferirea de servicii de tur-operator  această categorie incluzând:

- selectarea, aranjarea şi asamblarea unor vizite turistice în scopul vânzării acestora prin intermediul agenţiilor turistice ori direct de către tur-operatori. Pachetul turistic poate include oricare dintre activităţile:

• transport;

• cazare;

• masă;

• vizite la muzee, site-uri istorice sau culturale, piese de teatru, concerte de muzică sau evenimente sportive.

● Obiectul de activitate secundar al firmei include:

- activitatea agenţiilor turistice, angajate în special în vânzarea de pachete de călătorie, tururi, servicii de transport şi de cazare direct sau prin revânzare către turişti şi clienţi din sfera afacerilor;

- alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică, care includ:

- alte servicii legate de rezevarea calatoriilor turistice, cum ar fi: rezervarea mijloacelor de transport, a hotelurilor si a restaurantelor, servicii de închiriere de autoturisme, efectuarea de rezervări pentru practicarea de sport şi pe linie de activităţi de entertainmentul etc.;

- vânzarea de bilete de teatru, pentru diverse activităţi sportive şi alte evenimente distractive sau de entertainment;

- servicii de asistenţă pentru turişti: furnizarea de informaţii de călătorie vizitatorilor;  activităţi de ghizi turistici;

- acţiuni de promovare a activităţilor turistice.

- activităţi de organizare a expoziţiilor, târgurilor şi congreselor, categorie care include organizarea, promovarea şi/sau managementul unor evenimente, cum ar fi expoziţii de afaceri sau comerţ, convenţii, conferinţe ori întâlniri de orice gen, chiar dacă acestea includ sau nu managementul şi furnizarea de personal pentru asistenţă în spaţiile în care au loc evenimentele respective.

* Ce nu oferim:

- servicii de o calitate indoielnica;

- nu promitem lucruri care nu se pot realiza sau care se indeplinesc partial.

* Cum ne-am organizat:

Principala destinatie turistica pentru care asiguram in 2010 activitatea de tur-operator este Grecia (Corfu) si intentionam sa atingem acelasi deziderat si pentru Bulgaria (litoral). De asemenea, in timp avem in vedere o astfel de optiune si pentru Turcia (litoral).

Alte destinatii:

* Intenţii de viitor:

Toate aspectele mai sus enumerate nu sunt simple afirmatii si intentionam sa ne concentram asupra indeplinirii lor. Mizam si pe sprijinul pretios oferit de Dvs., care ne poate ajuta, prin asigurarea unui feed-back eficient, sa inlaturam rapid neajunsurile aparute si imbunatatim, in consecinta, calitatea serviciilor oferite, sa aducem acea plus valoare care sa ne permita sa intram si ulterior, sa rezistam si, de ce nu, sa ne extindem intr-o economie in care cel mai bun castiga.

Dorim ca si Dvs. sa fiti alaturi de noi si sa ne dezvoltam impreuna.

Cu stima,

Echipa Funny Travel

Cereti o oferta FUNNY