Vacanta 2011 la Duni - statiune

aflata in sudul Litoralului

Bulgariei

Amplasata intr-un golf intins, la 40 km sud de Burgas si la 7 km sud de Sozopol, statiunea turistica Duni dispune de numeroase amenajari pentru agrement (piscine, centru de fitness, de gimnastica, sauna, terenuri de tenis de camp, teren de volei pe plaja, instalatii pentru sporturi nautice, amfiteatru), precum si de spatii de joaca, piscine si gradinita pentru copii. Complexul turistic din Duni este destinat celor care doresc o vacanta All Inclusive in Bulgaria.

Statiunea ofera numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber pentru persoanele de toate varstele: turistii se pot relaxa la piscine, jacuzzi, sauna, masaj ori la evenimente de seara organizate in amfiteatru sau in cadrul hotelurilor ori pot practica diverse activitati cum ar fi gimnastica, fitness, tenis, volei, tir cu arcul, sporturi nautice si multe alte activitati de exterior si interior.

Dacă Duni Royal Resort este scopul de călătorie dvs., aţi făcut alegerea potrivită.
La începutul anilor 80, guvernul bulgar a decis să construiască un sat de vacanţă în conformitate cu un standard mondial. Duni Royal Resort are farmecul unui sat din Bulgaria şi este situat în golful de Duni, pe un teritoriu de o zonă de natură stat conservate.
În 1986, după munca în echipă de istorici şi arhitecţi Duni Royal Resort a fost construit asemănătoare cu stilul bulgar al secolelor trecute.Planul a fost elaborat de către arhitecţi şi de bulgari a fost efectuat de către compania austriacă clădire “Rogner”.
Satul este situat pe un munte de sud şi zona – de la ultima casa de port şi de plaja – este planificat ca o zonă pietonală – cu alei umbroase, inguste, amintind de un vechi oras, terase insorite si un mic port.
La loc v-ati putea convinge de avantajele oferite de statiune la mare. Complet renovat în anul 2000, complexul a păstrat confort şi romantism a modului bulgar vechi de viaţă.
Zile fără griji pe plajă, copii şi adulţi înconjurat cu grijă de către echipa noastră de divertisment, mers pe jos de-a lungul litoralului neperturbate – nu este este de vacanţă ai visat?
Sejurul dvs. nu este suficient de lungă, pentru a cunoaşte ţara şi oamenii ei. Dar contactul direct cu localnicii, atmosfera interesanta si arhitectura de la club, ar putea îmbogăţi impresiile tale.

oferte si informatii despre o vacanta in statiunea duni din bulgaria

Diversitatea activitatilor de agrement si pozitionarea sa fac din Duni o statiune potrivita atat pentru turistii activi care doresc sa se distreze, cat si pentru familiile cu copii care urmaresc sa se relaxeze intr-un cadru natural linistit.