Hotel Laguna Mare 4*

Localizare: la 100 de metri de plaja.

Dotari hotel: seif la receptie, lobby bar, magazin de suveniruri, birou de schimb valutar, piscina exterioara in complexiul “Laguna”, animatie de 6 ori pe saptamana pentru copii si adulti, loc de joaca pentru copii in hotel.

Dotari camera: TV-satelit, aer conditionat, telefon, WC /dus, uscator de par/.

Tip de masa: Demipensiune, All Inclusive.

ALL INCLUSIVE: mic-dejun, pranz si cina, cine tematice /bucatarie italiana si bulgareasca, fructe de mare/ cel putin doua zile pe saptamana, cafea, ceai, paste, fructe, inghetata, bauturi bulgaresti cu sau fara alcool, vin, bere la barul hotelului /11.00-23.00/ si in timpul pranzului si al cinei, sah, badminton, voley pe plaja, mini fotbal, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, animatie, autobuz gratuit la intervale regulate catre plaja.

Servicii care se platesc: seif, mini bar, bauturi importate, cocktailuri si produse alimentare ambalate /chipsuri, etc./, toate bauturile dupa ora 23.00, tenis, piscina, hidrobicicleta, surfing, scufundari, rent-a-car, mini club si multe altele.

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Cereti o oferta FUNNY